Hoppa till sidans innehåll

Duktiga Young Riders i helgen 14-15 april

16 APR 2018 08:13
Vinst mot Äppeviken borta i C-G Young Rider Trophy söndagen den 15 april och Elfvik var och tävlade på Runsten på lördagen (pay & jump). 15 april även lyckad programridning på Elfvik. Grattis alla duktigare LRF:are!
  • Uppdaterad: 16 APR 2018 09:07

Vinst mot Äppelviken borta i C-G Young Rider Trophy

Vinst för Stockby mot Äppelviken i den näst sista matchen i C-G Young Rider Trophy denna säsong och som genomförs med stöd via Idrottslyftet. Stockby fick 90,5 poäng och Äppelviken 73,5 poäng. För Stockbys lag tävlade: Tova Eivinson på Bovidius, Stina Hedin på Caravelle, Ida Tessem på Apache, Vilma Nordin på Acapella samt Andrea Hegethorn på Flipper.

Stilguldet vanns av Andrea Hegethorn som fick 25 i stilpoäng och silvret gick till Äppelvikens Stella Sasse som fick 22 poäng. Domare vid dagens match var Camilla Lindelöf.

Till den totala stilcupen där de fyra bästa stilpoängen i respektive lag räknas in fick Äppelviken med sig 79,5 poäng och Stockby 92 poäng från dagens match.

Final Stockby söndagen den 29 april kl 16 med grillmingel

Nu återstår en spännande sista match denna säsong i C-G Young Rider Trophy den 29 april på Stockby då Äppelviken är gästande lag. Direkt i anslutning till matchen rids sedan finalen då en ryttare ur respektive lag (Stockby, Enskede och Äppelviken) tävlar mot varandra i tidshoppning. Därefter prisutdelning och grillmingel med deltagare och publik. Kom gärna och heja!

Läs mer i anslag HÄR. Mer om tävlingen och övriga matcher mm HÄR.

Tävlingslördag med hoppning på Runsten

Elfviks Ridskolas Amanda Brodén på Ava och Klara Holst och Condii var och tävlade i hoppning 14 april på Runsten pay & jump, fina ritter.

På söndagen var det sedan lyckad programridning på Elfvik för Eva Brink med stöd av Idrottslyftet, 13-25 år på Elfvik med Filippa Krantz och Billy, Lova Sjögren och Joly, Ellen Jonsson och Un, Elin Boman och Liga, samt Amelie Askerman och Safir.

Läs mer HÄR.

Skribent: Karin Centerlind
Epost: Adressen Gömd

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Nyligen börjat
rida lektion? 
Glöm inte ditt
medlemskap!

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens
2019?

Läs mer.. 

 

Gilla oss 
Facebook! 

 

Följ USS
på Instagram

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: This is a mailto link

Se all info