Hoppa till sidans innehåll

Dressyrallsvenskan div III 19 april och snart 5 maj både div II och div III

27 APR 2019 09:06
Grattis till fin 6:e placering av Andrea Hegethorn och Melody Heart och Malin Gibrand och Liverpool precis utanför placering på en 10:e plats av totalt 35 starter, i dressyrallsvenskan div III den 19 april.
  • Uppdaterad: 27 APR 2019 09:06

På långfredagen var det dags för första omgången av dressyrallsvenskan div III på Siggesta. Division III rids i LB:1. LRFs lag bestod av Malin Gibrand på Liverpool, Julia Lundgren på Jasmine och Andrea Hegethorn på Melody Heart. Malin inledde med en mycket stabil ritt och slutade dagen som individuell 10:a. Jasmine hade tråkigt nog ådragit sig en smärre skada i hagen på tävlingsdagens morgon.

Dessvärre ansåg överdomaren att hon pga skadan inte kunde starta. Antiklimax och mycket tråkigt för Julia som tränat intensivt för att lära känna Jasmine inför tävlingen. Andrea, som liksom Malin i första hand satsat på hoppning lyckades efter en mycket stark prestation knipa en fin delad sjätteplacering. Förhoppningsvis inspirerar de fina resultaten tjejerna till fortsatt dressyrsatsning och hade bara Julia fått starta hade det kunnat bli en riktigt fin placering för laget!

Stort tack till C-G som lånade ut sin häst för att lagets skulle bli fulltaligt och till Wille som ställde upp och skjutsade!

5 maj dubbla omgångar allsvenskan dressyr

Nästa omgång i division III är på Berga den 5 maj. Men eftersom LRF inte var fulltaligt vid första omgången har Stockholms Ridsportförbund meddelat att vi inte får vara med som lag i omgång 2. 

Samma dag är det andra omgången i division III på Överby, LRF representeras då av Sanna Carling, Cheerica, Liselotte Schillén-Wenger, Shakira och Lisa Burman, Senador

Stort lycka till och vi håller tummarna att även våra LRF:are i div III kan få komma till start den 5 maj.

Kerstin Burman, lagledare

Skribent: Karin Centerlind
Epost: Adressen Gömd

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Nyligen börjat
rida lektion? 
Glöm inte ditt
medlemskap!

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens
2019?

Läs mer.. 

 

LRF på 
Instagram
@lidingorf

 

LRF 
Facebook 

 

USS 
Instagram
@usslidingo

 

Förslag,
synpunkter
eller idéer
maila oss på
This is a mailto link

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: This is a mailto link

Se all info