Hoppa till sidans innehåll
Hoppallsvenskan 15 oktober 2017: Från vänster i bild delar av LRF lag: Annika, Malin, Jenny och Viveka samt supporter Marianne.

Härlig 4:e plats i hoppallsvenskan 15 oktober

19 OKT 2017 22:13
Sista omgången reds i söndags på Äppelvikens Ridskola. Strålande insats av laget som kom på en 4:e plasts denna omgång. Totalt innebar detta en fin 10:e plats för LRFs lag i hoppallsvenskan div III hösten 2017.
  • Uppdaterad: 22 OKT 2017 09:04

Söndag den 15 oktober åkte allsvenskgänget ut på den sista omgången i div III hoppning. Denna gång bar det av till Bromma och Äppelvikens ridskola.

Denna fina höstdag (nästan som sommar) var det fem LRF ekipage som kom till start. Dessa var Jenny Andersson – Belissa, Anna Gyhlenius – Lea, Viveka Hanno – Livia, Annika Tivenius – Dorota samt Malin Gibrand – Liverpool. Efter en fin ritt med dubbelnolla som resultat, placerade sig Annika Tivenius på sin fina Dorota i förklassen. De fick med sig en vit rosett hem, super!

Annika Tivenius och Dorota Äppelviken 15 oktober, foto: @malinphoto.se

Strålande insats 

I lagklassen gjorde laget en strålande insats och var endast ett litet pet på ett hinder, från att ta sig till omhoppning. Laget, som bestod av Anna Gyhlenius – Lea, Viveka Hanno – Livia, Annika Tivenius – Dorota och Malin Gibrand – Liverpool, kom på en fin 4:e plats och klättrade i poäng den sista omgången. LRF slutade totalt på en 10:de plats, av 20 anmälda lag. Riktigt bra avslutning på denna roliga allsvenskanhöst.  

Under dessa tre omgångar har vi haft en härlig laganda när vi varit ute. Målet har varit att ha kul tillsammans och det har vi verkligen haft! Tack alla som bidragit på ett eller annat sätt till att få den lagkänsla vi haft! Det har verkligen varit kul att få den stora äran att varit lagledare för LRF. Nu ser jag fram emot 2018, där vi har anmält hela tre lag i hoppallsvenskan.

/Catta Larsson, lagledare

Viveka Hanno och Livia, Äppelviken 15 oktober

Skribent: Karin Centerlind
Epost: Adressen Gömd

Viktigt om smitta
för att skydda
våra hästar

Läs mer...

 

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Köp eget LRF
tävlingsschabrak 

Läs mer... 

 

Cathrine ny
stallvärdinna
Elfvik 

Läs mer... 

 

Nyligen börjat
rida lektion? 
Glöm inte ditt
medlemskap!

Läs mer... 

 

Häst & Ryttare

Läs den här... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens 
2020?

Läs mer.. 

 

LRF på 
Instagram
@lidingorf

 

LRF 
Facebook 

 

USS 
Instagram
@usslidingo

 

Förslag,
synpunkter
eller idéer
maila oss på
This is a mailto link

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: This is a mailto link

Se all info