Hoppa till sidans innehåll

Ridhustider


Ridhustider Ridskolan Stockby

LRF har ett avtal med Stockby Ridskola vilket innebär att medlemmar i föreningen, som har ridhusnyckel eller har sin häst/ponny uppstallad på Stockby, fritt kan disponera något av eller bägge ridhusen i Stockby på mellan LRF och ridskolan överenskomna tider. Information om ändringar av tid framgår på ridskolans hemsida.

De överenskomna tiderna då något av ridhusen eller bägge ridhusen i Stockby är tillgängliga framgår av ridhusschema som finns på ridskolans hemsida, se HÄR.

Ridhusnyckel Stockby

Som medlem i LRF kan du som har egen häst, som inte står på ridskolan, lösa en Ridhusnyckel på Ridskolan Stockby. Läs mer om hur du löser nyckel samt aktuell prislista på Ridskolan Stockbys hemsida.

Om du väljer att inte lösa en ridhusnyckel men ändå önskar använda något av ridhusen någon gång då och då ska du betala en ridhusavgift/gång till ridskolan. 

Ridhustider Elfvik

LRF har ett nyttjanderättsavtal med arrendatorn på Elfviks gård vilket innebär att medlemmar i föreningen som har häst på Elfvik fritt kan disponera ridhuset enligt gällande ridbaneschema. Samma sak gäller Elfviks ridskola och dess elever. Övriga medlemmar kan betala antingen hel/halvårsavgift eller en avgift per gång när de rider på Elfvik. 

För mer information se här på Elfviks gårds hemsida.

Direktlänk schema ridbanor våren 2018 se HÄR.

För att se om ridbanorna är bokade utöver schemalagda aktiviteter se HÄR.

Uppdaterad: 10 FEB 2018 14:06 Skribent: Susanna Carling

Nyligen börjat
rida lektion? 
Glöm inte ditt
medlemskap!

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens
2019?

Läs mer.. 

 

Gilla oss 
Facebook! 

 

Följ USS
på Instagram

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46 70-3791764
E-post: This is a mailto link

Se all info