Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i LRF


Lidingö Ryttarförening (LRF) har cirka 800 medlemmar och vänder oss till alla rid- och hästintresserade som bor eller rider på ön. LRF är en ideell organisation som har samarbete med två ridskolor på Lidingö, Ridskolan Stockby och Elfviks ridskola. Våra medlemmar består till övervägande del av lektionsryttare på Ridskolan Stockby och Elfviks ridskola och vi har även ett 50-tal privatryttare, som i huvudsak finns på Elfviks Gård och Ekholmsnäs.

Medlemskap i Lidingö Ryttarförening är obligatoriskt för alla lektionsryttare (och kan tyvörr ej faktureras ihop med ridavgiften automatiskt), och i det ingår bland annat en viktig olycksfallsförsäkring som gäller alla medlemmar även privatryttare och dessutom gäller den var du än rider eller i anslutning till ridning, som i stallet och hästhantering. Även t ex intresserade l föräldrar som är med i stallet och hjälper till men inte rider kan ha nytta av försäkringen.

Vi välkomnar givetvis medlemmar som inte rider utan på annat sätt vill stödja och delta i föreningens verksamhet. Som medlem stödjer du även LRF:s barn- och ungdomsverksamhet

Så här blir du medlem

Anmäl dig och fyll i ditt personnummer direkt via länken HÄR och i andra hand genom att skicka ett e-mail till vårt kansli This is a mailto link  och ange ditt personnummer inklusive de fyra sista siffrorna. 

OBS! Är du redan medlem i föreningen och vill att vi ska ändra mailadress eller annan uppgift maila vårt kansli This is a mailto link  

Därefter betalar du in den årliga medlemsavgiften, se mer nedan.

Medlemsavgift 

Medlemsavgift betalas per kalenderår och för 2019 är den 400 kronor för senior (fr o m det år man fyller 20 år) och 200 kronor för junior (t o m 19 år).

Vi tillämpar för närvarande inte familjemedlemskap. Om flera i familjen rider, betala medlemsavgift separat för varje person och ange tydligt vem medlemskapet avser. 

I samband med din betalning efter/i samband med att du ansökt om medlemskap via Idrottonline se länk HÄR ange namn och personnummer.

Du blir medlem genom att ansöka via länken ovan + inbetala medlemsavgiften på LRF:s bankgiro nr 781-4643 (ska endast användas för medlemsärenden). Tyvärr går det ej att baka in medlemsavgiften i terminsfakturan för gruppridning.

Vi tillämpar för närvarande inte familjemedlemskap. Om flera i familjen rider, betala medlemsavgift separat för varje person och ange tydligt vem medlemskapet avser. 

Efter att du ansökt om medlemskap vi länken (se ovan) betalar du in medlemsaviften, Vi påminner dig som ansökt och som missar att betala in. Ny faktura om att förnya medlemskapet för nästa år kommer sedan per mail i november/december.

När du betalar ange namn och personnummer samt e-post. Om inte detta får plats, skicka ett mail med kompletterande personuppgifter till kansliet på This is a mailto link

Personnumret är även viktigt för att du ska få tidningen Häst & Ryttare (gäller även vuxna) och för att vi som förening ska kunna ansöka om LOK-stöd. Vi som förening äger uppgifterna och de kan ej användas av andra.

Här kan du läsa mer om dina olika medlemsförmåner: http://www.lidingorf.se/Foreningen/Medlemsformaner/

Mer informaton om föreningen finner du här: http://www.lidingorf.se/foreningen/omlidingoryttarforening/

Nya fina klubbkäder

Som medlem är du en viktiga ambassadör för ridsporten och vi skall vara stolta över att representera vår fina klubb när vi är ute på olika ridsportaktivteter i distriktet och ute i landet. Passa gärna på att bära våra fina klubbkläder så alla kan se hur aktiva vi är!

Läs mer om nya klubbkäderna HÄR

Uppdaterad: 04 APR 2018 17:58 Skribent: Susanna Carling

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Nyligen börjat
rida lektion? 
Glöm inte ditt
medlemskap!

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens
2019?

Läs mer.. 

 

LRF på 
Instagram
@lidingorf

 

LRF 
Facebook 

 

USS 
Instagram
@usslidingo

 

Förslag,
synpunkter
eller idéer
maila oss på
This is a mailto link

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: This is a mailto link

Se all info