Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i LRF


Lidingö Ryttarförening (LRF) har cirka 800 medlemmar och vänder oss till alla rid- och hästintresserade som bor eller rider på ön. LRF är en ideell organisation som har samarbete med två ridskolor på Lidingö, Ridskolan Stockby och Elfviks ridskola. Våra medlemmar består till övervägande del av lektionsryttare på Ridskolan Stockby och Elfviks ridskola och vi har även ett 50-tal privatryttare, som i huvudsak finns på Elfviks Gård och Ekholmsnäs.

Medlemskap i Lidingö Ryttarförening är obligatoriskt för alla lektionsryttare (och kan tyvörr ej faktureras ihop med ridavgiften automatiskt), och i det ingår bland annat en viktig olycksfallsförsäkring som gäller alla medlemmar även privatryttare och dessutom gäller den var du än rider eller i anslutning till ridning, som i stallet och hästhantering. Även t ex intresserade l föräldrar som är med i stallet och hjälper till men inte rider kan ha nytta av försäkringen.

Vi välkomnar givetvis medlemmar som inte rider utan på annat sätt vill stödja och delta i föreningens verksamhet. Som medlem stödjer du även LRF:s barn- och ungdomsverksamhet

Så här blir du medlem

Anmäl dig och fyll i dina uppgifter direkt via Ridsportportalen (går att göra båda via datorn eller mobil*), se https://www.ridsportportalen.se/bli-medlem/Lidingo-Ryttarforening/ och i andra hand genom att skicka ett e-mail till vårt kansli This is a mailto link 

* Via mobilen växlar till "datorläge" genom att trycka på logotypen/menyn uppe till vänster i mobilen och sedan kryssa ur mobilanpassade sidor, så kan du fylla i din ansökan med dina personuppgifter som vi behöver.

Därefter betalar du in den årliga medlemsavgiften, se mer nedan.

Medlemsavgift 

Medlemsavgift betalas per kalenderår och  för 2018 är den 400 kronor för senior (fr o m det år man fyller 20 år) och 200 kronor för junior (t o m 19 år).

Vi tillämpar för närvarande inte familjemedlemskap. Om flera i familjen rider, betala medlemsavgift separat för varje person och ange tydligt vem medlemskapet avser. 

I samband med din betalning efter/i samband med att du ansökt om medlemskap via Ridsportportalen (se länk ovan), ange namn och personnummer.

OBS! Vid ansökan via portalen står det att vi som föreningen ska höra av oss om hur du ska betala, det stämmer ej utan se information här om hur du som ny medlem gör din första betalning. Vi påminner däremot de som ansökt och missar att betala in. Ny faktura om att förnya medlemskapet för nästa år kommer sedan per mail i november/december.

Du blir medlem genom att ansöka enligt ovan + inbetala medlemsavgiften på LRF:s bankgiro nr 781-4643 (ska endast användas för medlemsärenden).

När du betalar ange namn och personnummer samt e-post. Om inte detta får plats, skicka ett mail med kompletterande personuppgifter till kansliet på This is a mailto link

Personnumret är viktigt för att du ska få tidningen Häst & Ryttare (gäller även vuxna) och för att vi som förening ska kunna ansöka om LOK-stöd. Vi som förening äger uppgifterna och de kan ej användas av andra.

Här kan du läsa mer om dina olika medlemsförmåner: http://www.lidingorf.se/Foreningen/Medlemsformaner/

Mer informaton om föreningen finner du här: http://www.lidingorf.se/foreningen/omlidingoryttarforening/

Nya fina klubbkäder

Som medlem är du en viktiga ambassadör för ridsporten och vi skall vara stolta över att representera vår fina klubb när vi är ute på olika ridsportaktivteter i distriktet och ute i landet. Passa gärna på att bära våra fina klubbkläder så alla kan se hur aktiva vi är!

Läs mer om nya klubbkäderna HÄR

Uppdaterad: 04 APR 2018 17:58
Skribent: Susanna Carling

Nyligen börjat
rida lektion?

Läs mer... 

 

Gilla oss 
Facebook! 

 

Följ USS
på Instagram

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46 70-3791764
E-post: This is a mailto link

Se all info