Hoppa till sidans innehåll

Allmänt om våra tävlingar


Lidingö Ryttarförening anordnar klubbmästerskap (KM) och olika klubb- och utbytestävlingar för våra egna duktiga privat- och lektionsryttare. Observera att våra klubbtävlingar enbart vänder sig till medlemmar i LRF, glöm inte ditt medlemskap. Mer information om våra olika tävlingar finns under de olika underrubrikerna under denna vinjett "tävlingar" på hemsidan.

LRF ambition är att hålla tävlingar på den nivå vi i föreningen tycker är lämpligt med tanke på vår egen kompetens och i linje med Stockholms Läns Ridsportförbunds önskemål och behov. Förutom klubbtävlingar för våra egna medlemmar arrangerar LRF årligen framgångsrikt uppskattade tävlingar på regional nivå i både hoppning och dressyr. Tidigare har föreningen även arrangerat tävlingar i Allsvenskan div III i både hoppning och dressyr.

Det är och har varit oerhört stimulerande, roligt och lärorikt att anordna tävlingar på denna nivå och det myckna beröm vi fått sporrar oss att fortsätta med det. Ungefär två stora tävling om året med externa ekipage är det vi känner är lagom med allt vad det innebär i planering och funktionärsarbete.

Hör gärna av dig till tävlingssektionen eller styrelsen om du vill engagera dig och hjälpa till som funktionär. 

vinnare

Foto: Lillefot 

 

 

Uppdaterad: 2017-04-03 17:52
Skribent: Susanna Carling

Nyligen börjat
rida lektion?

Läs mer... 

 

Gilla oss 
Facebook! 

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46 70-5922857
E-post: This is a mailto link

Se all info