Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Utbyte Elfvik och Lövsta"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Utbyte Elfvik och Lövsta


Lidingö Ryttarförening och Elfvik Ridskola arrangerar sedan vårterminen 2018 tillsammans med Lövsta Gårds Ridskola utbytestävlingar i hoppning, med stöd från Idrottslyftet.

Söndagen den 19 maj 2019 var det dags för ny hemmamatch med fina prestationer, bra jobbat alla! Tävlade gjorde Elin Boman, Linnéa Wallin, Alice Wermelin, Lova Sjögren, Beatrice Lindehag, Vanessa Dahlberg och Isabelle Lindehag. Första priset denna dag till Evelina, Lövsta ryttare på andra och fjärde plats, tredje placering Isabelle, Lova femte plats och en sjätteplacering till Linnéa.

Retur 25 maj borta på Lövsta, extra grattis till Vanessa Dahlberg till första priset och Evelina Åsberg placerad på en 4:plats. Övriga som red för Elfvik Ridskola och LRF var Isabelle Lindehag, Alice Wermelin, Lova Sjögren, Beatrice Lindehag och Ingrid Strömbeck. Bra ridet allihop! Stort tack till Lövsta Gårds Ridskola för en trevlig och välarrangerad tävlingsdag och tack för mycket god pizza efteråt!

 

Bilder Elfvik våren 2018 

Vid varje tillfälle rider eleverna på arrangerande ridskolas hästar/ponnyer. De två ridskolornas elever får möjlighet att pröva på att tävla i hoppning med ett liknande upplägg som för Ponnycupen men under förenklade former och till skillnad mot Ponnycupen blandas häst och ponny. Riktar sig främst till barn och ungdomar som rider leasinghäst på Elfviks Ridskola.

Inga nyheter är skapade

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Köp eget LRF
tävlingsschabrak 

Läs mer... 

 

Stallvärd/inna
Elfvik sökes

Läs mer... 

 

Nyligen börjat
rida lektion? 
Glöm inte ditt
medlemskap!

Läs mer... 

 

Häst & Ryttare

Läs den här... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens 
2019?

Läs mer.. 

 

LRF på 
Instagram
@lidingorf

 

LRF 
Facebook 

 

USS 
Instagram
@usslidingo

 

Förslag,
synpunkter
eller idéer
maila oss på
info@lidingorf.se

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: info@lidingorf.se

Se all info