Hoppa till sidans innehåll
LRF vårdressyr maj 2019

Sponsorer till priser sökes till LRFs dressyrtävlingar på Stockby i vår

06 FEB 2022 13:00
Sponsorer sökes för priser till LRFs tre dressyrtävlingar i vår. Två lördagar de 26 mars och 23 april (halvdagar) och söndagen den 22 maj (heldag). Hjälp oss att även i år ha fina priser till våra pristagare!
  • Uppdaterad: 06 FEB 2022 13:00

Under våren 2022 planerar LRF att genomföra tre dressyrtävlingar. Tävlingarna kommer att äga rum på Ridskolan Stockby två lördagar de 26 mars och 23 april (halvdagar) samt söndagen den 22 maj (heldag). Sponsorer sökes för priser till dessa tre dressyrtävlingar.

LRF arrangerar årlig en eller flera externa tävlingar. Vårens tävlingar kommer att pågå under två halvdagar och en heldag. Lördags-tävlingarna kommer att bestå av tre klasser med cirka 40 starter och på söndagstävlingen erbjuder vi fyra klasser med sammanlagt cirka 80 starter. Klasserna är från Lätt B:3 till Medelsvår B:5.

Vi har tidigare år fått beröm av både domare, tävlande, medföljare och publik för väl genomförda tävlingar. En del i detta är att vi har fått många fina priser från våra generösa sponsorer. Våra fina priser gör också att många ryttare tycker att det är roligt att delta i våra tävlingar. Bidrag till serveringen eller annat som gör tävlingsplatsen fin är också välkommet.

Sponsorerna exponeras på tävlingsplatsen på olika sätt. Affischer med sponsorernas namn och företagslogga sätts upp både vid tävlingsbanan, vid framridningen och utomhus. Speakern läser upp namnen på sponsorerna ett antal gånger under tävlingsdagarna och i samband med prisutdelningarna.

Hjälp oss att även i år ha fina priser till våra pristagare. Allt är välkommet och priset behöver inte vara hästrelaterat.

Om du kan tänka dig att bidra eller har några frågor är du välkommen att kontakta Catta Larsson, This is a mailto link. Priserna kan lämnas på Ridskolan Stockby efter överenskommelse.

Vi är tacksamma för alla bidrag!

Tävlingssektionen

@TBT LRF vårdressyr 25-26 maj 2019 med flera duktiga LRF ekipage!

Vårdessyr 3.JPG

Vårdessyr 2.JPG

Skribent: Karin Centerlind
E-post: Adressen Gömd

Sponsorer
sökes till
priser LRFs
tävlingar
i vår!

Läs mer här...

 

Förslag,
synpunkter 
eller idéer 
maila oss på

This is a mailto link

 

Nyligen
börjat rida
lektion?


Läs mer här...

 

Viktigt om smitta
för att skydda
våra hästar

Läs mer...

 

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Köp eget LRF
tävlingsschabrak 

Läs mer... 

 

Ungdoms- och
fritidsledare 
Stockby & Elfvik 

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens?

Läs mer.. 

 

Följ LRF på 
Instagram!
@lidingorf

 

Följ LRF 
Facebook! 

 

Ungdomssektionen
på Instagram
@usslidingo

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: This is a mailto link