Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


Styrelse 2022

Ordinarie ledamöter

Gunilla Bystedt, ordförande, vald till 2024

Jenny Boström, vice ordförande, vald till 2024

Ann-Therese Enarsson (Atte), sekreterare, vald till 2023

Karin Krönmark, kassör, vald till 2023

Katja Lindeberg, vald till 2023

Anna Thörn, vald till 2023

Michael Ericsson, vald till 2024

Karin Jihde, vald till 2023

Emelie Samuelsson Radell, vald till 2024

Lenka Prokopec Karlberg, vald till 2024

Adjungerade

Ridskolan Stockby, representant Johanna Hallin

Lidingö Ponnyridskola, Elfvik, representant Annika Ståhlgren

USS, ungdomssektionen, representant roterande

Maria Lindén, LRFs stallvärdinna Stockby/ansvarig ungdomsverksamheten

Cathrine Hedborg, LRFs stallvärdinna Lidingö Ponnyridskola, Elfvik

Lena Gentili, tävlingssektionen 

 

Övrigt: Gunilla Bystedt och Jenny Boström är LRFs representant i styrelsen för Ridskolan Stockby.

 

Presentation av LRFs styrelse

Gunilla Bystedt, ordförande, ledamot i styrelsen sedan 2003

 

Jag och min dotter har ridit på Stockby sedan 2001, rider nu ett par gånger i veckan. Har även delat privathäst i många år, vilket jag hoppas att fortsätta med. Jag har varit med i styrelsen i flera år, tidigare som sekreterare. Jag vill jobba för att LRF ska vara fortsatt aktiv för alla medlemmar, oavsett var man rider, och verka för att vi anordnar intressanta träningar, tävlingar, clinics mm. Aktiviteterna ska rikta sig till såväl ridskoleryttare som privatryttare, med häst på Lidingö och i Stockholmsregionen. Det ska finnas något för var och en.

Jag har arbetat i finansbranschen i många år och driver nu egen verksamhet. Jag försöker bidra med mitt nätverk och erfarenhet. Förutom att ge mervärde till våra medlemmar genom aktiviteter uppskattar jag alla trevliga kontakter som föreningslivet möjliggör.

Karin Krönmark, ledamot sedan 2018, suppleant 2017

Karin Krönmark, småländska uppvuxen på landet, fick tyvärr aldrig någon egen häst. Har ridit hela livet men är en glad amatör. Rider reserv på Stockby och rider regelbundet på Kavallerikasernen (K1). Är mamma till Hedda Uhnér som både rider och helgjobbar på Stockby. Är inbiten föreningsmänniska och är bland annat aktiv i Svenska Blå Stjärnan och rider i SBS damsadelgrupp.

Vad kan jag bidra med om jag blir vald som suppleant? Jag vill utnyttja mitt kontaktnät och anordna clinics/föredrag för intresserade medlemmar exempelvis; Första hjälpen häst, studiebesök och kanske äntligen förverkliga den körclinic som nästan var klar men stupade på tillgång till ridhus.

Jenny Boström, ledamot sedan 2020

Jag har ridit sedan jag var liten, mest på ridskola men även som medryttare. För mig är ridningen såklart en hobby men eftersom det är något som funnits med mig hela livet och som jag aldrig varit utan, så är det en viktig del av mig.

Nu rider jag och mina två döttrar på Stockby. Det jag hoppas bidra med mitt arbete i styrelsen är att hjälpa till att få föreningen ännu bättre att möta medlemmarnas önskemål, både vad gäller lektionerna, men även andra aktiviteter och engagemang som exempelvis kurser, tävlingar och barn-/ungdomsaktiviteter. Det jag tycker är extra fint med just Stockby är att ungdomssektionen är så aktiv och ordnar med roliga aktiviteter även utanför själva ridningen, vilket jag tänker bidrar till att stallet blir en mysig plats att vara på även de dagar man inte rider.

Katja Lindeberg, ledamot sedan 2021

Foto Katja.jpg

Jag är uppvuxen på Lidingö och började rida när jag var sju år gammal på Östermalms ridskola. Sen hängde jag på ”Ryttis” i nästan 20 år där jag hade väldigt roligt, framförallt under ponnyåren då jag tävlade en del i hoppning. Sen tog jag en 12-årig paus från ridningen. Under den tiden bodde och jobbade jag i Tanzania, Bangladesh, Grekland, Holland, Danmark, Indien men framförallt i Singapore. 

Sedan hemflytten 2016 har jag och min familj hängt på Elfvik, först som ridskoleryttare men även som ägare till vår ponny Mandy som står på lösdriften vid ridhuset. Vi trivs jättebra och eftersom Elfvik är en liten ridskola (som lösdriftshästarna delar stall med) känner jag igen många elever med föräldrar samt privatryttare. 

Inom LRF vill jag engagera mig speciellt i aktiviteter för barn och ungdomar. De unga privatryttarna som står på olika stall och lösdrifter samt för unga lektionsryttare på de båda ridskolorna.

Anna Thörn, ledamot sedan 2021

Foto Anna.jpg

Jag är uppvuxen på Lidingö Ridskola. Var aktiv i ungdomssektionen och satt genom den med i styrelsen ett par år, och tränade och tävlade ponny och häst på ridskolan. Jag har som vuxen ridit lektion på Stockby lite av och till, medryttare en kort period på Elfvik, och nu rider nu sedan ett antal år tillbaka Prisse en dag i veckan. Utöver det har jag en dotter som är nio år och som rider lektion en dag i veckan. (tillsammans rider vi även ute på landet) Jag jobbar som ekonomiansvarig på ett produktionsbolag som gör tv-serier och film.

Jag vill engagerar mig i aktiviteter för barn och familj och fin sammanhållning.

Ann-Therese ”Atte” Enarsson

JULIADONKA_-beskuren.jpeg

Jag är uppväxt med hästar, både egna och andras. När min dotter blev intresserad och började rida vid Stockby ridskola ökade även mitt intresse för att skapa bästa möjliga förutsättningar för barn och unga att ta del av ”hästlivet”. Jag vill att så många som möjligt ska få chansen att prova på att rida, att få utvecklas och ta del av sammanhållningen i stallet och den glädje som interaktionen häst och människa ger.

Till vardags har min dotter en ponny som jag ibland rider fast jag mockar nog mest och skjutsar dem till träningar, därutöver är jag också medryttare på en annan häst. Jag har tidigare styrelse- och föreningserfarenhet och är jurist i botten. Jag har ett brett samhällsengagemang med fokus på barn och ungdomars hälsa.  

Uppdaterad: 22 APR 2018 21:44 Skribent: Susanna Carling

Sponsorer
sökes till
priser LRFs
tävlingar
i vår!

Läs mer här...

 

Förslag,
synpunkter 
eller idéer 
maila oss på

This is a mailto link

 

Nyligen
börjat rida
lektion?


Läs mer här...

 

Viktigt om smitta
för att skydda
våra hästar

Läs mer...

 

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Köp eget LRF
tävlingsschabrak 

Läs mer... 

 

Ungdoms- och
fritidsledare 
Stockby & Elfvik 

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens?

Läs mer.. 

 

Följ LRF på 
Instagram!
@lidingorf

 

Följ LRF 
Facebook! 

 

Ungdomssektionen
på Instagram
@usslidingo

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: This is a mailto link