Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


Styrelse 2020

 

Ordinarie ledamöter

Gunilla Bystedt, ordförande, vald till 2022

Therese Forslund, vice ordförande, vald till 2021 

Louise Alfredsson, sekreterare, vald till 2022

Karin Krönmark, kassör, vald till 2021

Peter Brodén, vald till 2022

Cathrine Hedborg, vald till 2022

Jenny Boström, vald till 2022

Karin Centerlind, vald till 2021

Anna-Jeanette Larnelius, vald till 2021

Viveka Hanno, vald till 2021

 

Adjungerade

Ridskolan Stockby representant, Sandra Bäckström

Elfvik ridskola, representant Annika Ståhlgren

USS, ungdomssektionen, representant roterande

Maria Lindén, LRFs stallvärdinna Stockby/ansvarig ungdomsverksamheten

Lena Gentili, tävlingssektionen 

 

Övrigt: Gunilla Bystedt och Sanna Carling är LRFs representant i styrelsen för Ridskolan Stockby.

 

Presentation av LRFs styrelse

Gunilla Bystedt, ordförande, ledamot i styrelsen sedan 2003

 

Jag och min dotter har ridit på Stockby sedan 2001, rider nu ett par gånger i veckan. Har även delat privathäst i många år, vilket jag hoppas att fortsätta med. Jag har varit med i styrelsen i flera år, tidigare som sekreterare. Jag vill jobba för att LRF ska vara fortsatt aktiv för alla medlemmar, oavsett var man rider, och verka för att vi anordnar intressanta träningar, tävlingar, clinics mm. Aktiviteterna ska rikta sig till såväl ridskoleryttare som privatryttare, med häst på Lidingö och i Stockholmsregionen. Det ska finnas något för var och en.

Jag har arbetat i finansbranschen i många år och driver nu egen verksamhet. Jag försöker bidra med mitt nätverk och erfarenhet. Förutom att ge mervärde till våra medlemmar genom aktiviteter uppskattar jag alla trevliga kontakter som föreningslivet möjliggör.

Karin Krönmark, ledamot sedan 2018, suppleant 2017

Karin Krönmark, småländska uppvuxen på landet, fick tyvärr aldrig någon egen häst. Har ridit hela livet men är en glad amatör. Rider reserv på Stockby och rider regelbundet på Kavallerikasernen (K1). Är mamma till Hedda Uhnér som både rider och helgjobbar på Stockby. Är inbiten föreningsmänniska och är bland annat aktiv i Svenska Blå Stjärnan och rider i SBS damsadelgrupp.

Vad kan jag bidra med om jag blir vald som suppleant? Jag vill utnyttja mitt kontaktnät och anordna clinics/föredrag för intresserade medlemmar exempelvis; Första hjälpen häst, studiebesök och kanske äntligen förverkliga den körclinic som nästan var klar men stupade på tillgång till ridhus.

Peter Brodén, ledamot sedan 2017

Pappa till tre tjejer, varav Amanda rider mycket på Elfvik och är väl hästtokig… Övriga två har ridit lite grann men kommer nog tillbaka. Jag rider inte, men tycker att det är kul med föreningsliv och att kunna hjälpa till. Själv är tennis min sport och jag har erfarenhet från styrelsen i Lidingö Tennis sedan ett antal år, även gästspelat som fotbollstränare under en period.

Egen företagare och hoppas kunna bidra med erfarenhet från styrelsearbete och föreningsliv. Tycker det är viktigt att alla nivåer får plats i en förening, både topp och bredd, ung som gammal, vilket är en härlig utmaning.

Cathrine Hedborg, ledamot sedan 2018

Jag har ridit på Stockby sedan cirka fem år och ridit tre-fyra år som barn och tjugo år som vuxen. På Stockby är jag ca tre ggr i veckan. Har tävlat lite och har varit funktionär.

På den tiden jag red på Östermalms ridskola var jag även styrelseledamot i klubben. Vi ordnade tävlingar, programridningar, workshops och utbildningar för både barn och vuxna.

Jag är Blå Stjärna och kan alltså mjölka kor och vid behov köra traktor. För att få rida på K1 behövde jag gå en kvällskurs i hästvård för Lena (som ju har sin häst på Stockby) och klara inträdesprovet. Numera rider jag inte längre där.

Mitt yrkesliv lämnade jag för fem år sedan. Det betyder inte att jag har all tid i världen (eftersom jag har barnbarn och är fotograf). Men det betyder att jag kan disponera min tid som jag vill (nästan).

Vad jag gillar med ridning är gemenskapen med hästen och alla trevliga kamrater i alla möjliga åldrar. Jag tycker Stockby ridskola är den trevligaste av alla ridskolor jag varit på. Vänlig stämning och välskötta hästar. I vår kommer jag ta mitt ena barnbarn på knatteridning. Hennes föräldrar tycker jag passar väldigt bra till den uppgiften.

Malin Alpen, ledamot sedan 2018

Malin Alpen heter jag och och bor på Lidingö. Jag håller till en del på Stockby för att min dotter Klara rider och är med och tävlar i Ponnycupen, i dressyrlaget och i hopplaget. Jag rider inte så mycket själv för närvarande (dock en hel del på Gotland där vi har landställe på somrarna) men tillbringade en stor del av min ungdom på Stockby där jag red och skötte häst.

Louise Alfredsson, ledamot sedan 2018

Började rida på Djurgårdens ridskola som sexåring i början av 80-talet och red regelbundet på olika ridskolor fram till jag flyttade hemifrån. Hade sen ett 20 år långt uppehåll innan jag 2013 hittade tillbaka till stallet och hästarna. Rider nu för Kia en gång i veckan och är sedan flera år tillbaka medryttare på fina hästen Bamse.

Inom LRF skulle jag gärna engagera mig lite extra för att få lite fler killar till stallet!

Karin Centerlind, ledamot 2019, suppleant 2016-2018

Karin Centerlind, bor i Sticklinge. Jag har varit engagerad i ridning och hästar större delen av mitt liv och är uppvuxen i Sollentuna. Började rida i skolåldern, först på Vällingby Ridhus (ponny) men efter ngn termin då det var lite långt att resa, började jag från årskurs fyra med min bästis rida stor häst på Solna Ridskola och där blev jag kvar. Har även varit medryttare en tid ute på Broknäs på 90-talet. Efter det fram till kring 2006 hade jag ett uppehåll. Min dotter Ebba född -00 började då på knatteridning på Stockby och red på Stockby i flera år fram t om vårterminen 2017. Samtidigt som Ebba började rida, tog jag upp ridningen, men rider inte jättemycket kanske två gånger per termin på drop in lektionen på söndagar och även till och från reserv i Kias dressyrgrupper på fredagar eller måndagar, hoppas nu kunna rida lite mer framöver.

Tycker det är jättekul att hänga i stallet, tidigare oftast en stund på fredagskvällar då dottern red och på klubbtävlingar, ponnycupen och sedan klubbens inbjudningstävlingar etc. Hästar och ridning, och speciellt dressyr, ligger mig extra varmt hjärtat. Jag hoppas kunna bidra till att utveckla föreningen och ett utökat utbytet för alla ridintresserade på ön.

Anna-Jeanette Larnelius, ledamot 2019, suppleant sedan 2018

A-J är civilingenjör med lång erfarenhet som projektledare och chef inom byggbranschen, både i Sverige och utomlands. A-J har sedan 2005 haft olika chefsroller och är sedan 2013 vice vd för konsultföretaget Norconsult. Sedan 2016 är A-J också Styrelseledamot i Svevia med en omsättning om ca 7 miljarder SEK. Som liten hade hon egen häst men småbarn och utomlandsstationeringar kom emellan under många år - men för cirka åtta år sedan började A-J rida igen och då på Stockby ridskola. Idag rider hon två gånger i veckan och har även försökt sig på programtidning och Seriedressyren några gånger. Bor på Lidingö med man och två pojkar, 19 och 21 år.

Viveka Hanno, ny ledamot 2019

Uppvuxen på Lidingö Ridskola (nu Stockby) och hade förmånen att tidigt få tävla på ridskolans ponnyer. Har jobbat på ridskolan som ridlärare och ridit och tävlat fälttävlan utomlands några år efter gymnasiet. Nu rider jag en häst på Elfvik och tävlar i hoppning, dressyr och fälttävlan. Till vardags jobbar jag som skattejurist på en bank.

Genom mitt arbete i styrelsen hoppas jag kunna jobba för ett ökat samarbete mellan Elfvik och LRF samt mellan hyresgästen på Elfvik och privatstallet. Självklart brinner jag lite extra för att se ungdomar växa och boostas genom aktiviteter som föreningen gör och den gemenskap som växer fram genom föreningslivet.

Therese Forslund, ny ledamot 2019

Jag är uppvuxen i Hestra som ligger i Småland. Vi har alltid haft djur i alla dess former och som tolvåring fick jag köpa min alldeles egna första häst.

2017 blev jag ponnymamma på Lidingö. Det var verkligen en utmaning i början men så otroligt, otroligt roligt.

Vår familj består av mig, min man, våra tre barn, en ponny, en bonushund på vardagarna och tidigare även hästen Lorten som jag hade på halvfoder i några år.

Både jag och mina döttrar har ridit på Stockby i flera år och tyckte att det var toppen. Jag har drivit eget företag i många år men just nu är jag i startgropen för ett nytt projekt och jobbar också en del extra i stallet på Ekholmsnäs där vår ponny bor.

Jag hoppas att jag kan bidra med lite av varje och där det behövs.Skulle vara kul att på något sätt lyfta sammanhållningen i klubben ännu mer, för att nå större teamkänsla som i sin tur f örhoppningsvis utvecklar och lyfter klubben mer.

 

Jenny Boström, ny ledamot 2020

Jag har ridit sedan jag var liten, mest på ridskola men även som medryttare. För mig är ridningen såklart en hobby men eftersom det är något som funnits med mig hela livet och som jag aldrig varit utan, så är det en viktig del av mig.

Nu rider jag och mina två döttrar på Stockby. Det jag hoppas bidra med mitt arbete i styrelsen är att hjälpa till att få föreningen ännu bättre att möta medlemmarnas önskemål, både vad gäller lektionerna, men även andra aktiviteter och engagemang som exempelvis kurser, tävlingar och barn-/ungdomsaktiviteter. Det jag tycker är extra fint med just Stockby är att ungdomssektionen är så aktiv och ordnar med roliga aktiviteter även utanför själva ridningen, vilket jag tänker bidrar till att stallet blir en mysig plats att vara på även de dagar man inte rider.

 

Susanna Carling, en av LRFs två representanter i styrelsen för Ridskolan Stockby

Sanna Carling är uppvuxen på Lidingö och började rida på Lidingö Ridskola och var engagerad där under många år. Efter ett längre uppehåll, återupptog Susanna ridningen och sitt engagemang och satt tidigare som ledamot i LRFs styrelse mellan 2009 och 2017.

Sanna har varit medryttare under flera år – bland annat på Ekholmsnäs och Elfvik – och rider nu främst dressyr på Elfvik och Stockby.

Sanna är ofta resultatansvarig och ansvarig för sekretariatet på LRFs större tävlingar.

Uppdaterad: 22 APR 2018 21:44 Skribent: Susanna Carling

Förslag,
synpunkter 
eller idéer 
maila oss på

This is a mailto link

 

Nyligen
börjat rida
i höst?


Läs mer här...

 

Viktigt om smitta
för att skydda
våra hästar

Läs mer...

 

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Köp eget LRF
tävlingsschabrak 

Läs mer... 

 

Stallvärdinna 
Stockby & Elfvik 

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens 
2020?

Läs mer.. 

 

Följ LRF på 
Instagram!
@lidingorf

 

Följ LRF 
Facebook! 

 

USS 
Instagram
@usslidingo

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: This is a mailto link

Se all info