Gå till innehåll
Lidingö Ryttarförening
Lidingö Ryttarförening

Föreläsning om psykisk hälsa

Under 2023 kommer Lidingö Ryttarförening lägga fokus på "Trygg i stallet" och "Psykisk hälsa". Den 19 mars bjuder vi in alla medlemmar till en föreläsning med ryttaren och tränaren Helena Reje, på ämnet "Psykisk första hjälpen".

Helena Reje har tagit upp flera hästar till Grand Prix dressyr och även tävlat i hoppning och fälttävlan. Idag är hon även tränare och driver också Always Mind AB, som hjälper företag och organisationer i deras arbete med den psykiska hälsan.

Den 19 mars kommer Helena Reje till oss på Lidingö för att föreläsa om psykisk hälsa. Det blir en viktig och värdefull eftermiddag där vi kommer få hjälp att implementera konceptet "Psykisk första hjälpen".

”Ambitionen är att öka kunskapen kring hur man kan stärka upp det psykiska välmåendet samt lära sig hantera situationer och perioder i livet med högre grad av psykiska påfrestningar”, beskriver Helena innehållet i sin föreläsning.

Efter föreläsningen fortsätter vi med en workshop för att kunna ta med oss lärdomar både individuellt och tillsammans i ridskolans miljö.

När: Söndagen den 19 mars klockan 15.00-17.00
Var: Lidingö Stadshus, salen Fjäderholmarna
För vem: Alla medlemmar (med en rekommenderad ålder från 13 år)
Kostnad: Medlemmar i LRF betalar en symbolisk summa om 50 kronor, icke medlemmar 150 kronor. Vi bjuder på fika.

Anmäl ditt deltagande snarast, senast den 10 mars, på lidingorf@gmail.com. Swisha 50 eller 150 kr till 123 511 28 75 (mottagare bidrag till LRF). Ange ”Föreläsning” under ämne/meddelande.

Varmt välkomna
önskar
Lidingö Ryttarförening

Publicerad: 2023-02-15

Senast uppdaterad: 2023-02-21

Författare: Emelie Samuelsson Radell

Sponsorer

Postadress

Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
181 41 Lidingö

Kontakta oss

0703-791 764
info@lidingorf.se