Gå till innehåll
Lidingö Ryttarförening
Lidingö Ryttarförening

Funktionärer efterlyses!

Nu behöver vi din hjälp! Under våren arrangerar LRF tre externa dressyrtävlingar på Stockby, och för att kunna genomföra tävlingarna behöver vi funktionärer.

Lidingö Ryttarförening kommer att arrangera dressyrtävlingar den 25 mars (halvdag lördag), 22 april (halvdag lördag) och 14 maj (heldag söndag).

Tider: På lördagstävlingarna räknar vi med att dela upp tävlingen på två funktionärspass under dagen, och på söndagen räknar vi med att ha fyra-timmarspass. Därutöver tillkommer förberedelser för halvdagstävlingarna lördag förmiddag och återställande av anläggningen lördag kväll, samt för söndagstävlingen förberedelser lördag eftermiddag/kväll och återställande av anläggningen söndag kväll.

Tänk på! Om du har för avsikt att söka tävlingsbidrag för 2023 så krävs det bland annat att du har deltagit som funktionär på våra externa tävlingar.

Glöm inte att ju fler vi är som hjälper till, desto roligare blir det - låt oss hjälpas åt att göra LRF:s dressyrtävlingar till den tävling som alla ryttare vill rida. Hästvana eller inte, det finns ett uppdrag för alla!

Välkommen att anmäla dig på lista i något av stallen eller maila till gunilla@b2ab.com.

Publicerad: 2023-03-05

Senast uppdaterad: 2023-03-13

Författare: Emelie Samuelsson Radell

Sponsorer

Postadress

Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
181 41 Lidingö

Kontakta oss

0703-791 764
lidingorf@gmail.com