Gå till innehåll
Lidingö Ryttarförening
Lidingö Ryttarförening

Tävlingssektionen behöver din hjälp

Nu drar serietävlingarna igång för säsongen 2023/2024 och LRF:s tävlingssektion (TS) behöver din hjälp!

Tävlingssektionens uppdrag är bland annat att arrangera serietävlingar tillsammans med Ridskolan Stockby, samt att arrangera externa tävlingar på Stockby. För att vi ska kunna fortsätta att arrangera dessa tävlingar behöver vi bli fler som hjälps åt.

I dagsläget är vi en handfull som hanterar alla tävlingar och allt runt omkring. Om vi inte blir fler som hjälper till så måste vi minska ner på eller helt sluta med vissa tävlingar, vilket vore tråkigt för alla inblandade - eleverna på ridskolan, LRF:s privatryttare och ridskolan. En viktig del i utbildningen av ryttare och hästar/ponnyer skulle försvinna. Om vi slutar med externa tävlingar medför det att vi inte längre kan ställa ut tävlingslicenser till LRF:s ryttare.

Vi i TS söker nu dig som bland annat kan hjälpa till inför, på och efter våra serietävlingar, samt i övrigt vara behjälplig med allt kring våra externa tävlingar. Vi söker inte funktionärer - den uppgiften sköter de tävlande.

Hittills har vi arrangerat cirka tio serietävlingar och fyra externa tävlingar per år. Om du kan tänka dig att hjälpa till - hör av dig till Lena Gentili (ordförande i TS) via sms på 0706-613107.

Med din hjälp hoppas vi kunna fortsätta med TS arbete!

Publicerad: 2023-09-08

Senast uppdaterad: 2023-09-13

Författare: Emelie Samuelsson Radell

Sponsorer

Postadress

Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
181 41 Lidingö

Kontakta oss

0703-791 764
info@lidingorf.se