Gå till innehåll
Lidingö Ryttarförening
Lidingö Ryttarförening

Information om årets seriedressyr och seriehoppning

Ridskolan Stockby har uppdaterat reglerna kring seriedressyren och seriehoppningen - här hittar du mer information.

Nytt för 2024 – till dig som är förälder och som har ett barn eller ungdom som är under 16 år som är med och tävlar.

För att ridskolan ska kunna fortsätta hålla dessa uppskattade tävlingar på regelbunden basis så kommer det att behövas mer hjälp från dig som förälder.

  • Alla barn som är med och tävlar kommer tilldelas del av en tävlingsdag då man är ansvarig för att hålla i caféet. Caféet kommer fortsatt bemannas av barn/ungdomar som del av funktionärspass, men det är viktigt att det är du som förälder som är ansvarig. Du behöver finnas på plats för att hjälpa till att plocka fram/duka av och städa, koka kaffe, bre smörgåsar, fylla på och se till att allt flyter.
  • Det är också viktigt att alla som är med och tävlar tar ansvar för sitt tilldelade funktionärspass – för de tävlande som är under 16 år är det du som förälder som är ansvarig för att se till att ditt barn finns på plats och utför sin funktionärssyssla samt stöttar och hjälper till om de känner sig osäkra.
  • Vi har ALLTID behov av fler funktionärer – känner du som förälder att du har en hand och en stund över så hör av dig!

Propositionerna för omgång 3 av seriedressyren 21 januari Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och seriehoppningen 4 februari Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns nu på Ridskolan Stockbys webb.

Publicerad: 2024-01-09

Senast uppdaterad: 2024-01-16

Författare: Emelie Samuelsson Radell

Sponsorer

Postadress

Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
181 41 Lidingö

Kontakta oss

0703-791 764
info@lidingorf.se