Gå till innehåll
Lidingö Ryttarförening
Lidingö Ryttarförening

Anna en av tre finalister i Årets barn- och ungdomsledare

Lidingö Ryttarförenings egen Anna Thörn, engagerad i Stockbys ungdomssektion, är en av tre finalister när Stockholmsdistriktet nu ska utse Årets barn- och ungdomsledare.

Det finns cirka 2 600 idrottsföreningar och mängder av ideella ledare i Stockholmsdistriktet. Många arbetar i det tysta och gör ett fantastiskt arbete med barn och ungdomar.

Genom RF-SISUs utmärkelser vill de hedra och ge extra uppmärksamhet till en ledare och en förening som genom sitt arbete skapat en trygg, lustfylld och välkomnande miljö för barn och unga. I år har det varit extra utmanande att välja ut tre finalister i varje kategori, då de fått in ovanligt många nomineringar. Det skriver RF-SISU Stockholm på sin webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

I kategorin Årets barn- och ungdomsledare är Anna Thörn, ledamot i LRFs styrelse och engagerad i ungdomssektionen på Stockby, en av tre finalister. Hennes motivering lyder:

"Anna är ledaren som alltid finns där för föreningens ungdomar.
– Jag vill ge tillbaka det förtroende och den tillit jag själv fick som barn!"

I samband med RF-SISU Stockholms distriktsstämma den 20 mars kommer vinnarna att få motta utmärkelsen samt 10 000 kronor för att använda till ett utvecklingsarbete inom sin barn- och ungdomsverksamhet.

Vi håller alla tummar för Anna!

Publicerad: 2024-02-26

Senast uppdaterad: 2024-02-26

Författare: Emelie Samuelsson Radell

Sponsorer

Postadress

Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
181 41 Lidingö

Kontakta oss

0703-791 764
info@lidingorf.se