Gå till innehåll
Lidingö Ryttarförening
Lidingö Ryttarförening

Funktionärer efterlyses!

Nu behöver vi din hjälp! Den 11-12 maj är det dags för vårens externa dressyrtävling på Stockby, och för att kunna genomföra tävlingen behöver vi funktionärer.

Lidingö Ryttarförening arrangerar en och en halv dags dressyrtävling på Stockby under eftermiddagen på lördagen den 11 maj, samt hela söndagen den 12 maj, med klasser från LB:3 till MSV A:1.

Vi räknar med att dela upp lördagseftermiddagen i två pass och söndagen i 4-timmars pass. Utöver detta tillkommer förberedelser lördag förmiddag och återställande av anläggningen söndag kväll.

Här kan du läsa mer om vad du kan hjälpa till med på tävlingen. Word, 17.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Tänk på! Om du har för avsikt att söka tävlingsbidrag för 2024 så krävs det bland annat att du har deltagit som funktionär på våra externa tävlingar. Vi kommer endast att arrangera två tävlingar i år, en på våren och en på hösten. Du kan läsa mer om reglerna för tävlingsbidrag här.

Glöm inte att ju fler vi är som hjälper till, desto roligare blir det - låt oss hjälpas åt att göra LRF:s dressyrtävlingar till den tävling som alla ryttare vill rida. Hästvana eller inte, det finns ett uppdrag för alla!

Välkommen att anmäla dig på mail till Elaine Gylling, elainegylling@gmail.com, snarast.

Publicerad: 2024-04-16

Senast uppdaterad: 2024-05-06

Författare: Emelie Samuelsson Radell

Sponsorer

Postadress

Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
181 41 Lidingö

Kontakta oss

0703-791 764
info@lidingorf.se