Hoppa till sidans innehåll

Allmänt om våra tävlingar


Lidingö Ryttarförening (LRF) anordnar klubbmästerskap (KM) och olika klubb- och utbytestävlingar för våra egna duktiga privat- och lektionsryttare. Observera att våra klubbtävlingar enbart vänder sig till medlemmar i LRF, glöm inte ditt medlemskap. Mer information om våra olika tävlingar finns under de olika underrubrikerna under denna vinjett "tävlingar" på hemsidan.

Lidingö Ryttarförening vill att alla medlemmar som vill ska ha möjlighet utvecklas i sin ridning och erbjuda de som vill möjlighet att få tävla på våra klubbtävlingar om man har ridkunskapen som behövs. För våra medlemmar, 7-25 år genomför föreningen perioden 2017-2019, desutom en satsning ”Tävling under enklare former” med stöd av Idrottslyftet, läs mer om dessa aktiviteter HÄR.

LRF ambition är att hålla tävlingar på den nivå vi i föreningen tycker är lämpligt med tanke på vår egen kompetens, vad som passrar våra anläggningar, och i linje med Stockholms Läns Ridsportförbunds önskemål och behov. Förutom klubbtävlingar som KM, Seriedressyr och Seriehoppning för våra egna medlemmar arrangerar LRF framgångsrikt uppskattade tävlingar på regional nivå i både hoppning och dressyr. LRF Vårdressyr på Stockby är en tradition sedan flera år. Tidigare har föreningen även arrangerat tävlingar i Allsvenskan div III i både hoppning och dressyr.

Det är och har varit oerhört stimulerande, roligt och lärorikt att anordna tävlingar på denna nivå och det myckna beröm vi fått sporrar oss att fortsätta med det. En till två stora tävling om året med externa ekipage är det vi känner är lagom med allt vad det innebär i planering och funktionärsarbete.

Hör gärna av dig till tävlingssektionen eller styrelsen om du vill engagera dig och hjälpa till som funktionär. 

vinnare

Foto: Lillefot 

 

 

Uppdaterad: 22 APR 2018 20:57 Skribent: Susanna Carling

Sponsorer
sökes till
priser LRFs
tävlingar
i vår!

Läs mer här...

 

Förslag,
synpunkter 
eller idéer 
maila oss på

This is a mailto link

 

Nyligen
börjat rida
lektion?


Läs mer här...

 

Viktigt om smitta
för att skydda
våra hästar

Läs mer...

 

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Köp eget LRF
tävlingsschabrak 

Läs mer... 

 

Ungdoms- och
fritidsledare 
Stockby & Elfvik 

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens?

Läs mer.. 

 

Följ LRF på 
Instagram!
@lidingorf

 

Följ LRF 
Facebook! 

 

Ungdomssektionen
på Instagram
@usslidingo

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: This is a mailto link