Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "2016/2017"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

2016/2017


"C-G Young riders trophy" våren 2017

Lidingö Ryttarförening och Ridskolan Stockby arrangerar tillsammans med Äppelviken och Enskede ridskolor en fortsättning av förra årets utbytestävling i hoppning i lag för ungdomar som är mellan 15 och 20 år. Cupen har nu fått ett nytt namn "C-G Young riders trophy" efter initiativtagaren, C-G Leissner, Ridskolan Stockby. Lagen består av sex ryttare och man rider en hemma respektive en bortamatch med inverkansbedömning. Vid varje match rider de båda lagen på arrangerande ridskolas hästar/ponnyer.

Följande datum och tider gäller för vårens matcher

9/4 borta mot Äppelviken

14/5 hemma mot Äppelviken

25/5 borta mot Enskede

4/6 hemma mot Enskede

Samlingstid för laget vid bortamatcher är kl 14:30 på Stockbys parkering och samling vid hemmamatcher är kl 13:00 på Stockby. Första start i samtlig matcher är kl 16:00.

Stockbys lag våren 2017 består av: Agnes Berggren, Lisa Burman, Malin Dahlgren, Tova Eivinson, Stina Hedin, Andrea Hegethorn, Rebecca Hofvander, Vilma Larsson, Lydia Leander, Ellinor Lindén, Wilma Nordin, och Maja Westerman.

När alla mött alla både på borta- och hemmaplan kommer ett lag att stå som totalsegrare i cupen. Vidare kommer de ryttare som individuellt samlat flest "stilpoäng" under cupen att få ett pris.

Juniorhopptävling Stockby mot Sigtuna Ridskola hösten 2016

Den 30 oktober och 5 november arrangerade Lidingö Ryttarförening och Ridskolan Stockby tillsammans med Sigtuna Ridskola i en fortsättning av vårens utbytestävling i hoppning i lag med sex ryttare och med inverkansbedömning för ungdomar som är mellan 15 och 20 år.

Inverkansbedömning innebär att domaren bedömer ekipagen utifrån tempo, rytm, balans, kommunikation mellan häst och ryttare samt ryttarens sits och position.

Vinnande lag blir det som plockat flest ”stilpoäng”och haft minst olydnader, och bästa prestation i respektive lag får en guld- respektive silvermedalj.

 

Inga nyheter är skapade

Sponsorer
sökes till
priser LRFs
tävlingar
i vår!

Läs mer här...

 

Förslag,
synpunkter 
eller idéer 
maila oss på

info@lidingorf.se

 

Nyligen
börjat rida
lektion?


Läs mer här...

 

Viktigt om smitta
för att skydda
våra hästar

Läs mer...

 

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Köp eget LRF
tävlingsschabrak 

Läs mer... 

 

Ungdoms- och
fritidsledare 
Stockby & Elfvik 

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens?

Läs mer.. 

 

Följ LRF på 
Instagram!
@lidingorf

 

Följ LRF 
Facebook! 

 

Ungdomssektionen
på Instagram
@usslidingo

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: info@lidingorf.se