Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Utbyte Elfvik och Lövsta"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Utbyte Elfvik och Lövsta


Lidingö Ryttarförening och Elfvik Ridskola arrangerar sedan vårterminen 2018 tillsammans med Lövsta Gårds Ridskola utbytestävlingar i hoppning, med stöd från Idrottslyftet.

Söndagen den 19 maj 2019 var det dags för ny hemmamatch med fina prestationer, bra jobbat alla! Tävlade gjorde Elin Boman, Linnéa Wallin, Alice Wermelin, Lova Sjögren, Beatrice Lindehag, Vanessa Dahlberg och Isabelle Lindehag. Första priset denna dag till Evelina, Lövsta ryttare på andra och fjärde plats, tredje placering Isabelle, Lova femte plats och en sjätteplacering till Linnéa.

Retur 25 maj borta på Lövsta, extra grattis till Vanessa Dahlberg till första priset och Evelina Åsberg placerad på en 4:plats. Övriga som red för Elfvik Ridskola och LRF var Isabelle Lindehag, Alice Wermelin, Lova Sjögren, Beatrice Lindehag och Ingrid Strömbeck. Bra ridet allihop! Stort tack till Lövsta Gårds Ridskola för en trevlig och välarrangerad tävlingsdag och tack för mycket god pizza efteråt!

 

Bilder Elfvik våren 2018 

Vid varje tillfälle rider eleverna på arrangerande ridskolas hästar/ponnyer. De två ridskolornas elever får möjlighet att pröva på att tävla i hoppning med ett liknande upplägg som för Ponnycupen men under förenklade former och till skillnad mot Ponnycupen blandas häst och ponny. Riktar sig främst till barn och ungdomar som rider leasinghäst på Elfviks Ridskola.

Inga nyheter är skapade

Sponsorer
sökes till
priser LRFs
tävlingar
i vår!

Läs mer här...

 

Förslag,
synpunkter 
eller idéer 
maila oss på

info@lidingorf.se

 

Nyligen
börjat rida
lektion?


Läs mer här...

 

Viktigt om smitta
för att skydda
våra hästar

Läs mer...

 

Ridvägar på
Lidingö

Läs mer...

 

Köp eget LRF
tävlingsschabrak 

Läs mer... 

 

Ungdoms- och
fritidsledare 
Stockby & Elfvik 

Läs mer... 

 

OBS! Söka
tävlingslicens?

Läs mer.. 

 

Följ LRF på 
Instagram!
@lidingorf

 

Följ LRF 
Facebook! 

 

Ungdomssektionen
på Instagram
@usslidingo

 

Titta in i
bildarkivet

 

Sponsra LRF!

Läs mer...

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
18141 Lidingö

Kontakt:
Tel: +46703791764
E-post: info@lidingorf.se