Gå till innehåll
Lidingö Ryttarförening
Lidingö Ryttarförening

Fint pris till LRF:s Anna Thörn

I samband med att RF SISU Stockholm höll sin distriktsstämma på onsdagskvällen delades priset till Årets barn- och ungdomsledare ut - ett pris som gick till Lidingö Ryttarförenings klippa Anna Thörn.

Anna Thörn, som stöttar ungdomarna i ungdomssektionen på Stockby, var en av tre finalister nominerade till priset. Och när det var dags att utse vinnaren bland ett stort antal ideella ledare på onsdagen kammade ridsporten hem segern.

- Jag är väldigt väldigt stolt över utmärkelsen, våra barn och ungdomar i föreningen är helt fantastiska. Det är så viktigt att vi som vuxna finns med och stöttar dem, så att vi tillsammans kan skapa en trygg och glädjefylld fritid i stallet och med hästarna. Alla kan göra en insats, säger Anna efter vinsten.

Juryns motivering:
"Anna är ledaren som alltid finns där för föreningens ungdomar. Hon hjälper ungdomssektionen att förverkliga barnens och ungdomarnas idéer och fungerar som ett tryggt vuxenstöd i deras olika chatgrupper. Anna bidrar stort till att stallet är en plats dit man längtar och vill vara även utanför sina ridlektioner. Med hästen i fokus kan man umgås på lika villkor och över åldersgränser."

Priset består av 10 000 kronor som ska gå till föreningens barn- och ungdomsverksamhet.

LRF säger stort grattis och tack för din insats bland våra unga medlemmar!

Publicerad: 2024-03-21

Senast uppdaterad: 2024-03-22

Författare: Emelie Samuelsson Radell

Sponsorer

Postadress

Lidingö RF - Ridsport
Stockbyvägen 2
181 41 Lidingö

Kontakta oss

0703-791 764
info@lidingorf.se